floor floortje

Alles over fashion

Snackmobiel op onze laatste schooldag!

Snackmobiel

Wij hadden een frietwagen van Snackmobiel op onze laatste schooldag. Bij ons op school vieren de eindexamen klassen altijd de laatste schooldag, ook wel LSD genoemd. Dit is vaak de dag voor de meivakantie dus het weer is vaak lekker. Dit jaar was het thema onderwater. Ik had mezelf verkleed met kleding waar allemaal vissen op stonden en met schmink had ik op mijn voorhoofd proberen Nemo na te maken. Onze school is niet heel erg groot, maar ook zeker niet klein. Ik geloof dat we dit jaar 5 eindexamen klassen hadden, dat zijn dus ongeveer 150 leerlingen die de laatste schooldag vieren.

Catering voor tieners

SnackmobielIk zit in de commissie om de laatste schooldag te organiseren en het was in het begin lastig om een cateraar te vinden waar iedereen wel iets lust, tot wij Snackmobiel tegen kwamen. Tieners zijn nu eenmaal soms nog best kieskeurig, maar friet en kroket lust iedereen. Ons budget was beperkt dus wij zijn gegaan voor friet met standaard sauzen. Als snacks hebben wij gekozen voor frikadel, kroket en kaassoufle.

Ervaringen

Zowel de school als de commissie als Snackmobielde leerlingen waren erg tevreden met de frietwagen. We zijn binnen het budget gebleven en hebben lekker gegeten. Ondanks dat het een grote groep is om te bedienen heeft niemand lang hoeven wachten en heeft iedereen heerlijk gegeten. De laatste schooldag was een groot succes, zeker door de frietwagen. Ik zou elke andere school (of commissie) aanraden om te kijken naar de diensten van Snackmobiel, want het is echt voor elke gelegenheid een aanrader!