floor floortje

Alles over fashion

Een wijnproeverij Amstelveen gevolgd

Iets wat ik altijd al heb gewild gaat nu toch echt realiteit worden. Ik wilde namelijk maar al te graag meer te weten komen over wijnen, met name de diversiteit wat hierin te verkrijgen is. Qua smaken ben ik redelijk bekend maar wil graag meer te weten komen over de herkomst en dergelijke.

Door te zoeken op wijnproeverij Amstelveen hoopte ik het voor mekaar te krijgen om deel te nemen aan een proeverij. Met deze proeverij krijg je te horen wat de herkomst is en hoe je de wijn het beste kan testen. Dit leek mij dan ook onwijs geweldig om het mee te mogen maken waardoor ik een groep vriendinnen heb gevraagd of dat ze mee willen!

side-image-770260bba8c57beb6ce244e6c715766331

Gezellige club

Uiteindelijk hebben we met een vrouw of tien deze proeverij gekozen om te volgen. Het duurt nog wel even voordat het zover is maar in de tussentijd ben ik al wel op het internet gaan neuzen of dat ik wellicht al advies kan vinden. Het is natuurlijk erg leuk om op een paar vragen een antwoord te weten toch? Het zal lastig worden om het niet door te slikken maar ik ga het in ieder geval proberen!