floor floortje

Alles over fashion

Iederéén kan een Fabius Opleiding volgen

Fabius is een opleidingsinstituut wat zich specialiseert in het bieden van volwassenenonderwijs op MBO niveau. Zij doen dit al 25 jaar met veel succes. Het streven is om de studenten een bepaald basisniveau mee te geven. Ideaal voor iedereen die toe is aan nieuwe stap in zijn carrière of het roer helemaal om wil gooien. Er zijn volledige opleidingen maar ook cursussen in alle soorten en maten. Het mooie van de opleidingen van Fabius is dat ze toegankelijk zijn voor iedereen.

 

Een vooropleiding is niet nodig

Veel mensen lopen aan tegen het feit dat ze niet over de juiste vooropleiding beschikken. Of misschien wel helemaal nooit een opleiding hebben afgerond. Gelukkig kun je bij Fabius altijd terecht, wat je voorgeschiedenis ook is. Iedereen mag hier aan een opleiding beginnen.

 

Er is altijd een locatie bij jou in de buurt

Als volwassene heb je vaak een druk leven en zit je meestal krap in je tijd. Je kunt niet zomaar het halve land door reizen voor een paar uurtjes les. Fabius houdt hier rekening mee door op 50 locaties in heel Nederland onderwijs aan te bieden.

 

Een grote kans op succes

Een opleiding volgen is één, maar deze succesvol afronden is minstens zo belangrijk. Bij een Fabius opleiding is alles erop gericht om jouw slaagkansen zo groot mogelijk te maken. De docenten zullen je uitstekend begeleiden. Zolang jij de voldoende motivatie hebt en inzet toont komt het vast en zeker goed.

 

De opleidingen zijn betaalbaar

Onderwijs is duur, soms zelfs onbetaalbaar. Dat is natuurlijk heel oneerlijk, want iedereen moet de kans hebben op goed onderwijs. Bij Fabius kun je daarom ook met een kleiner budget studeren. En ander goed nieuws is dat de kosten vaak fiscaal aftrekbaar zijn.

Meer verhalen